Om Sprudlande liv – årets WSA-pris

WSA-utmärkelserna för bästa webbplatser och intranät 2023. Gjord av Emilia Linderholm. Fotograf Anna Nordström

”Det är ens skyldighet a9 hålla glädjen levande, det kan vara tungt men man måste försöka!” Ett citat av Tage Danielsson som passar så väl in just nu i vår värld.


Årets pris är vitt som freden hoppet och ljuset i våra liv. Rosa sprudlande toner omger också dess form som symboliserar mod. 24 karats bladguld omger också det unika priset i glas, skapat i de småländska skogarna.


Vår värld behöver fred, frihet och positiva vindar. För att skapa och utvecklas krävs samarbetsvilja, glädje, sprudlande idéer och mod. Något som Web service Awards pristagare uppenbarligen har!

Emilia Linderholm


De tre unika skulpturerna i glas är formgivna av konstnären och formgivaren Emilia
Linderholm [https://emilialinderholm.com/] . De vackra priserna är skapade och munblåsta mitt i glasriket med hyttmästaren Micke Johansson. Omsorgsfullt slipade till slutgiltig form på Bergdala glasbruk.

Priserna delas ut på WSA-dagen den 31 januari 2024 till bästa webbplatsen i kategori Kommersiell och Samhällskommunikation samt bästa Intranät. Läs mer om de nominerade till WSA-utmärkelserna här https://www.webserviceaward.com/wsa-dagen-2024/nominerade-2023/