Om Healing årets WSA-pris

Årets Web Service Award-utmärkelser. Priserna är unika och gjorda av konstnär och formgivare Emilia Linderholm. Året pris heter Healing. Foto – Kjell Ekvall

Årets pris har namnet ”Healing” och glittrar i rött rosa och bladguld.

I en tid av oro i vår värld så behöver vi alla värmen och den helande kraften från den röda varma färgen rött. Passion och kärlek till sitt yrke är också något som genomsyrar de arbete våra pristagare måste ha för att nå vidare och en brinnande röd låga. De ljusrosa strimmorna symboliserar känslighet och mjukhet och inkännande som också är viktiga egenskaper i att lyckas. Bladguld i 24 karat omger också priset med sitt skimmer.

De tre unika skulpturerna i glas är formgivna av konstnär och formgivare Emilia Linderholm och skapade tillsammans med glasblåsmästaren Micke Johansson med hytta i Örsjö mitt i glasriket. Sedan har de Omsorgsfullt slipats till sin slutgiltiga form på Bergdala glasbruk. 

Emilia Linderholm med årets WSA-pris. Foto Anna Nordström

Priserna delas ut på WSA-dagen den 25 januari 2023 till bästa webbplatsen i kategori Kommersiell och Samhällskommunikation samt bästa Intranät. Läs mer om de nominerade till WSA-utmärkelserna här webserviceaward.com/utmarkelsen/wsa-dagen-2023/nominerade-2022/

Under Digitala WSA-dagen den 25 januari så har du möjlighet att lyssna på en rad intressanta föredrag och case. Dagen sluta med WSA-galan. Läs mer om programmet här: webserviceaward.com/utmarkelsen/wsa-dagen-2023/program/

Dagen med prisutdelning är kostnadsfri och anmälan sker vi